Hogyan működik

Gazdiknak:

Ha kisállat szittert keresel, először regisztrálj az oldalon, vásárolj egy gazdiknak szóló tagsági csomagot, majd hozd létre adatlapot az általad kínált munkáról, töltsd fel, és jöhetnek is a jelentkezők, akik vállalják, hogy vigyáznak az állataidra, amíg nyaralsz vagy telelsz. Megegyezhettek úgy is, hogy a szittelés Nálad történik, ezt hívják home szittelésnek, így nem marad üres a házad sem, amíg elutazol.

Szittereknek:

Ha kisállat szittelést (azaz vigyázást), sétáltatást, etetést vállalsz, először regisztrálj az oldalon, vásárolj egy szittereknek szóló tagsági csomagot, majd hozd létre az adatlapot az általad kínált szolgáltatásról, töltsd fel, és már jöhetnek is a megrendelők, akikhez adott esetben be is költözhetsz, így akár költséghatékonyan nyaralhatsz is, amíg valakinek az állataira vigyázol. Persze, a szittelést a saját otthonodban, panziódban stb. is vállalhatod. Ennyire egyszerű!

 

Az adatlapok között regisztráció nélkül is böngészhetsz, de adatlapot (akár szittelést vállalsz, akár szittert keresel) csak regisztráció és egy tagsági csomag megvásárlása után tudsz feltölteni. JELENLEG A SZITTER ALAP CSOMAG DÍJMENTES!